Mali ve idari yönden ibra edilen Ahmet Ağaoğlu, genel kurul üyeleri tarafından alkışlandı

featured

Trabzonspor Kulübü’nün fevkalâde genel konseyinde idare şurası, idari ve mali taraftan oy çokluğuyla ibra edildi.

Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve yarın yapılacak seçimle tamamlanacak genel konseyde, gündemin okunmasının akabinde kulüp genel müdürü Sinan Zengin, idare heyetinin idari ve mali faaliyet raporunu okudu.

Denetleme şurası üyesi İsmet Keskin ise bordo-mavili kulübün 31 Ocak 2023 prestijiyle net borcunun 2 milyar 835 milyon 909 bin lira olduğunu açıkladı.

Ağaoğlu alkışlandı

Trabzonspor’da genel konseye gelen Ahmet Ağaoğlu, üyeler tarafından alkışlandı.

Divan lideri Ali Sürmen, genel heyet üyelerine, “Şu an ortamızda bulunan ve bize 8. şampiyonluğu kazandıran Sayın Ahmet Ağaoğlu ve idare şurasını bir defa daha alkışlamanızı rica ediyorum. Ayrıyeten Sayın Lider bana uzun vakittir üzerinde çalıştığı Kartal Projesi’ni teslim etti. Ben de bunu seçilecek idareye teslim edeceğim.” tabirlerini kullandı.

Divanın bu kelamlarının akabinde genel şura üyeleri Ağaoğlu’nu alkışladı.

Toplantıda, birtakım üyeler de kelam alarak niyetlerini lisana getirdi.

Yönetici adayı olan Levent Sekban, “Sahada, masada, kasada güçlü bir Trabzonspor istiyoruz. Birtakım tenkitlerimiz oldu. Biz de idare heyetine girip orada denetleyici olmak istiyoruz. Biz projelerle katkı sağlamak hedefindeyiz.” dedi.

İbrahim Ertürk ise konuşmasının akabinde, “2010-2011 dönemi şampiyonu Trabzonspor” yazılı pankart açtı.

Konuşmaların akabinde divan heyeti başkanlığının yaptığı oylamayla Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki idare konseyi, idari ve mali istikametten oy çokluğuyla ibra edildi.

Genel heyetin birinci günü, ibranın akabinde sona erdi. Yarın sabah lider adayı Ertuğrul Doğan’ın konuşmasının akabinde başlayacak oy verme süreci, saat 16.00’da sona erecek. 9 bin 278 üyenin genel konseyde oy kullanma hakkı bulunuyor.

mutlu
Mutlu
_zg_n
Üzgün
sinirli
Sinirli
_a_rm_
Şaşırmış
umursamaz
Umursamaz

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Fokana Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!